Bli medlem

Ved å trykke på knappen rett nedenfor blir du sendt videre til Norges Kampsportforbunds hjemmesider for en uforpliktende registrering av potensielt medlem i Oslo Kampsportklubb.

Registrer deg som medlem herVIKTIG for deg som vil bli medlem!

Etter registreringen vil du motta en kontrakt for utfylling dersom du har bestemt deg for å bli medlem av klubben. Etter å ha levert kontrakten vil du motta en epost med en velkomsttekst, bruker og medlemsnr. samt passord. Husk å ta vare på brukerinformasjonen og lagre den gjerne på telefonen.

Kontrakten du mottar ved registrering inneholder en AvtaleGiro-blankett. AvtaleGiro benyttes av de aller fleste treningssentere, organisasjoner og bedrifter i Norge for automatisk overføring av penger fra en kunde eller et medlem. Systemet er mye brukt og har høy sikkerhet. Ved spørsmål om AvtaleGiro-systemet kan du kontakte Norges Kampsportforbund direkte. De har en veldig hyggelig økonomikonsulent som kan forklare hvordan ordningen fungerer i detalj.

Du kan lese mer om priser og hvordan dette fungerer på siden for prisinformasjon.

MELD DEG SOM FRIVILLIG

Vi er også på utkikk etter frivillige som kan bidra med sin kunnskap og ekspertise. Om så på steking av vafler.

TRYKK HER for å registrere deg som frivillig, så tar vi kontakt med deg ved behov for å se om du har anlening til å hjelpe.