Våre idretter

Oslo Kampsportklubb har ressurser på flere kampsporter. Ved kontakt med den enkelte trener er det mulig å gå rett til den idretten man ønsker, men som nybegynner eller barn anbefaler vi absolutt vårt kampsport grunnkurs som inneholder bevegelser man vil ta med seg uansett hva man velger å gjøre videre i klubben.

Grunnkurset går ut på å lære seg det bevegelsesmønsteret som går igjen i de aller fleste kampsporter, samt utvikle balanse, koordinasjon og motorikk til et punkt der man er klar for å virkelig begynne å lære en eller flere grener. Grunnkurset har en veiledene aldersgrense på 5 år.

Karate:
Karategruppen er den originale gruppen som stiftet Oslo Kampsportklubb, og trener Shorin Ryu karate. Karate har nedre aldersgrense på 6 år og ingen øvre aldersgrense. Du kan lese mer om karategruppen ved å trykke på menypunktene for karate eller her.

Jujutsu:
Karategruppen har trenere som også er gradert i jujutsu. Det er i 2015 dannet en gruppe som er stor nok til å trene kun jujutsu dersom man ikke ønsker krysstrening. Fokuset for jujutsupartiet er konkurransegrenene ne waza og fighting. Du kan lese mer om jujutsu ved å trykke på menypunktene for jujutsu eller her.