© 2019 OSLO KAMSPPORTKLUBB

Foto: Hans-Marius Heier

BJJ&JUJUTSU

I Oslo Kampsportklubb trener vi grappling hovedsakelig i form av Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ)/Ne-Waza som er bakkekamp uten slag og spark. Det brukes også tid på sportsjujutsu fighting som likner karate stående med utvidet reglement for kast/nedtaginger og bakkekamp.

Vår jujutsugruppe er bygget på det som i utgangspunktet er en karateklubb med godt erfarne trenere som også har erfaring fra BJJ og sportsjujutsu. For å gi et så godt tilbud som mulig til våre medlemmer henter vi også inn eksterne seminarinstruktører med høy kompetanse regelmessig. Vi organiserer seminarer med tidligere verdensmestere i sportsjujutsu, og noen av Europas definitivt beste instruktører i BJJ.

TRENERE

Max D'Ronin

Max er unektelig en av de aller beste lillabeltene som eksisterer i dag. Han lever og ånder for BJJ, og søker alltid å perfeksjonere gamet sitt. Det vakre med Max er at han ikke bare ønsker å dele all sin erfaring og kunnskap med de han underviser, men han er også en av de dyktigste pedagogene du vil treffe på innenfor BJJ og jujutsu. Han er også flere ganger norgesmester

Kallenavn: Alien eller Highwayman.

Wayne Thiagh O'Leounerchaune

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Medaljer

NM 2017

Gull
Alf Inge Mestre (+94, Ne Waza )
Bob Mohammed Sharaf (-69, Ne Waza )
Caroline Løvhaug Harrison (-70, Ne Waza )
Islam Munajev (-84, Ne Waza )

Sølv
Max Dronin Høili  (-77 , Fight )
Kristoffer Kaale ( -94, Ne Waza )

Sande BJJ-cup 2016

Ragnhild Heggem Fagerheim

NM 2015

Sølv
Max Dronin Høili  (-85,  Ne Waza og Fight )
Daniel Sønstervold  (-77, Ne Waza og Fight )

HAUGESUND OPEN 2017

Gull
Hashim Sharaf (-70, Ne Waza )
Max Dronin Høili (-77, Fight )
Islam Munajev (-85, Ne Waza )

Sølv
Max Dronin Høili (-77, Ne Waza )
Jo William Håland (-94/+94, Ne Waza)

Bronse
Hans-Marius Heier (-94/+94, Ne Waza)

NM 2016

Gull

Hashim Sharaf (-70, Ne Waza )
Max Dronin Høili (+94, Ne Waza )

Sølv
Jo William Håland (+94, Ne Waza )
Caroline Løvhaug Harrison (kvinner, -70, Ne Waza)

Bronse

Arnt-Vegard Hansen (-77, Ne Waza )
Alf Inge Mestre (+94, Ne Waza )
Max Dronin Høili (-85, Fight )

Hans-Marius Heier (+94, Ne Waza) tok 4. plass.