Om klubben

Oslo Kampsportklubb ble stiftet som Vika Karateklubb 22. august 2012 etter å ha levd et langt liv som en uformell, mindre treningsgruppe dannet, og styrt av Shihan Simon Chilembo. Klubben ble flyttet fra Vika i 2014 på grunn av renovering av bygningen der treningslokalene lå.

Klubben er gjennom lang tids samarbeid tilknyttet Nesodden Karateklubb og Jindokai (internasjonal paraplyorganisasjon) med base i London, England. Dette gjelder hovedsakelig karategruppen i klubben. I tillegg er klubben medlem av Norges idrettsforbund og Norges kampsportforbund.

I dag er klubben sammensatt av den originale karategruppen fra Vika som primært trener Shorin Ryu karate, samt en jujitsugruppe som trener et bredt spektrum av jujutsu.

For å lese mer om de spesifikke grupperingene i klubben kan du se på sidene for våre idretter.

Org. nr. 998 791 308