Gradering

Gradering er en prøve man går opp til for å bekrefte fremgang i treningen. Graderingen for den enkelte er basert på pensum for den graden man har i den aktuelle idretten, og øker i vanskelighet for hver grad.

I Oslo Kampsportklubb er sermoniell gradering kun for barn, og det mulig å gradere to ganger per år: ved slutten av vår-semesteret før sommerferien og ved slutten av høst-semesteret før jul. Tider for gradering hvert semester finner du i kalenderen for treningstider. Dersom graderingsdatoen ikke passer kan man ta kontakt med en trener for mulighet til å gradere i annen klubb eller på annet tidspunkt.

Oslo Kampsportklubb har en fast pris for graderinger på kr. 250,-. Prisen bestemmes ved årsmøtet og kan derfor endres fra år til år. Graderingsprisen dekker forarbeider til graderingen samt belte og diplom på graderingsdagen ved bestått test.

Graderinger starter presis, og man må huske sparringsutstyr og drikkeflaske.